Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Radóc utca 19a.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: vízforraló, sütő, főzőlap, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Gazdagréten szoba kiadó!

Buda egyik eldugott, mégis igényes, új társasházakból álló, nyugodt kis utcája ad otthont ennek a 120 nm-es, 4 szobás lakásnak. Minden lakáshoz tartozik az udvaron belül 1 db parkoló, illetve az épület mögött, az összes lakó által használható terasz is kialakításra került. Összesen 4 lakást rejt az épület, melyek más-más szinten kaptak helyet. Az egyetlen, aminek szobái kiadóak a második emeleten kapott helyet, ami rezsi spórolás szempontjából rendkívül előnyös.

A meleg vizet és a fűtést gáz cirkó biztosítja, így ennek köszönhetően mindenki tud nyugodtan fürdeni. Jelenleg 20-30 év közötti bérlők lakják az ingatlant, akik már több hónapja élnek egy fedél alatt. Melléjük keressük azt az 1 főt, aki lakott már ilyen fajta közösségben és kiveszi a részét a kötelező feladatokból. Amit az albérlet nyújt, az egy zuhanyzós fürdőszoba, külön megtalálható mellékhelyiség és egy étkezővel egybekötött konyha, amiket a többi bérlővel megosztva kell használni, illetve a háló.

A 14 nm-es szoba, ami zárható, teljesen külön nyíló a többitől, tartalmaz egy nagy ágyat, szekrényt, asztalt, illetve ablakai redőnyt. Állapota azonnal költözhető, a további részletekért keressen bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!