Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rädda Barnen utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, sütő, gázlap, mosogatógép, vízforraló, kandalló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 15. kerület egyik csöndes utcájában, hosszú távra kiadó, egy 15 négyzetméteres szoba, mindössze havi 80.000 Ft- ért havonta.

A lakás 2 szobás, amiben azokat külön szerződéssel lehet kibérelni, használni. Az egyik szobára már megtaláltuk a megfelelő bérlőt, aki egy 24 éves pincérnő ként dolgozó hölgy. A kiadóba is egy embert tudunk leszerződtetni, aki háziállat nélkül tud beköltözni.

Részére, egy külön helyiségben megtalálható, zárható ajtóval rendelkező bútorozott szobát kínálunk, aminek mérete 15 négyzetméter, amin belül modern ágyat, szekrényeket, azok közül leginkább fiókosokat lehet megtalálni már. A szoba megüresedését követően, tisztasági festésen esett át, amikor is a bútorok is javítva lettek. Ezek nem befolyásolják azok funkcióbeli ellátását, csak esztétikai problémák voltak.

A házban, megtalálható konyha amerikai konyha besorolású, hiszen egyen a nappalit és az étkezőt is magában foglalja. Fürdőszobája káddal ellátott, ami mellett közvetlen a WC található, amikkel egy légtérben a mosdó és számos tároló is jelen van.

Az utca csöndes, nyugodt szomszédokkal rendelkező, ahol a környéken legközelebb megtalálható boltok, a szomszéd utca végén találhatók.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!