Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Práter utca 55.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 25 nmGépek: mosógép, hűtő, cirkó, TV, gázlap
Saját fürdő a szobán belül: VanÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 8. kerületében, azon belül a Práter utcában megtalálható társasházi, lakás egyik világos, szobája kiadó. Az ingatlanban csak hölgyek élnek, és Ők is mind külön szobát bérelnek. Közösen csak az étkezővel ellátott, aranyos, kis konyhát kell használni, ami méretének ellenére minden alapvető konyhai eszközzel, géppel, bútorral ellátott, illetve a nappali, ami egyedi dekorral rendelkezik, kisebb összejövetelek helyszínének alkalmas.

A hálószoba tágas, 25 nm-es, mely lakáson belül az egyetlen olyan háló, amihez saját fürdőszoba is tartozik. A praktikus berendezésének köszönhetően 2 fő részére is kényelmes otthon lehet, így költözhetnek ketten is. Az ott élő bérlők csak az 1 éves bérleti szerződés aláírását követően tudják birtokba venni a szobát, de azt, akár azonnal!

Az épület elhelyezkedését tekintve a Baross utca és az Üllői út között, azokkal párhuzamosan haladó utcában van, ahol a forgalmi rend egyirányú, így a balesetek száma kevés, az utca forgalma gyér.

Szomszéd utca sarkon Spar, két utcára Lidl, nem messze éttermek, bárok, iskolák, posta, dohánybolt, ATM, Casino, virágbolt, ABC, drogéria és a Dumaszínház is megtalálható. A belváros 15 perc alatt elérhető, ahol számos látnivaló és kikapcsolódásra alkalmas helyszínek találhatóak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!