Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Práter utca 55.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, gázlap, mikró, kávéfőző, vízforraló, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest 8. kerületének egyik csendesebb részén kiadó egy mindössze kettő hálószobával rendelkező társ albérlet 15 nm-es, bútorozott szobája.

A szoba jelenleg egy nagyobb ággyal, kanapéval, íróasztallal berendezett, ami összesen 15 nm-en terül el. Ezt a szobát minimum egy évre lehet kibérelni, viszont akár ketten is használhatják. A másik szobára is hasonló tulajdonságok jellemzőek, amibe jelenleg egy fiatal pár bérlő él, akik szintén nemrég, pár nappal ezelőtt vették birtokba azt. Ezzel a két fiatallal kell osztozni a lakás konyháján, ami nagyobb gépekkel, eszközökkel megtalálható, a fürdőn, amiben WC és kád is helyet kapott, a külön helyiségben megtalálható második WC-n és a tágas, étkezővel egy helyiségben lévő nappalin. A lakás terei tágasak, minden alapvető bútort, eszközt rejtők.

Az ingatlan fenntartási költségei alacsonyak, mindössze 28.000 forint szobánként havonta. Ez az összeg tartalmazza a közös költség, áram, gáz díját. A társasház aljában egy nemrégiben megnyílt díszállat bolt van, melynek forgalma elenyésző, így nem zavarja a ház nyugalmát. Közelben abc, Spar, Lidl, ételbár, casino, gyógyszertár, vegyesbolt, háziorvos, szépségszalon és ruhaboltok.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!