Ársáv: 80.000 Ft felett

Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Pozsony utca 35.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.25  nmGépek: tv, hűtő, mikró, vízforraló, rezsó
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 15. kerülete egy csöndes, biztonságos környék, melynek közlekedése mégis dinamikus, többféle közlekedési eszközzel megoldható. Az ingatlan utcája a Pozsony utca, melyen villamosok és buszok is rendszeresen közlekednek. Ezekkel a Váci úttól az M3 bevezetőig gyorsan el lehet jutni, ahogy az Újpesti Árpád útig is, ahonnan az Újpest Városkapu, az Újpest-központ és az Rákospalota-Újpest vasútállomás is elérhető.

Közvetlen közelben kormányablak, posta, rendőrkapitányság, polgármesteri hivatal, lottózó, cukrászda, szolárium, pizzéria, dohánybolt, élelmiszerbolt, divatáru üzlet, Coop, gyorséttermek, magánorvosi rendelők és gyógyszertár is megtalálható. A kétszobás lakás, a kétlakásos családi ház hátsó részén található, ami teljesen külön bejárattal rendelkezik, 75 nm alapterületű, amiben a szobák 2 x 25 nm-t foglalnak.

A fennmaradó négyzetméter eloszlik egy zuhanyzós, wc-s fürdőszobán és egy étkezős, gépesített konyha között. A szobák mindegyikében ágy, asztal, szekrény és TV lett elhelyezve, melyeket próbáltunk olyan kiszerelésben vásárolni, hogy minden egyes szobában, akár 2 fő is be tudjon költözni. A szóban forgó hálóban is költözhetnek akár párok is, a másikban is egy fiatal 25-35 év közötti pár lakik, akik eddig rendkívül jó bérlőknek bizonyúltak.

Megbízható, segítőkész lakók, akik figyelnek a lakás tisztaságára, a berendezések éppségére és a kertet is rendeltetésszerűen használják. A szoba, akár még a hét folyamán költözhető, további részleteket telefonon tudok nyújtani.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!