Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Pöttenberg utca 97.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 25 nmGépek: mikró, gázlap, sütő, hűtő, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest XX. kerületében kétlakásos társasházi szoba kiadó!

Az albérlet az épület alsó szintjén helyezkedik el, ott 110 négyzetméteren terül el. Ebben a tágas alapterületben három szoba, egy tágas fürdőszoba és egy egyedi kialakítású konyha található. A szobák mindegyike külön nyíló, zárható helyiség. Mindegyik ablaka elég nagy, így rengeteg természetes fény jut be. Jelenleg két lány él az albérletben, akik Pest egyik másik külkerületében folyamatos műszakban, nevesebb cég raktári dolgozói.

A lányok rendkívül ügyelnek a tisztaságra, hozzájuk hasonló, környezetükre igényes, bérlő vagy bérlők jelentkezését várjuk. A szoba tágas, 25 négyzetméter alapterületű, melyen belül a bútorokat is próbáltuk két fő részére is alkalmasan berendezni. Jelenleg tartalmaz egy kényelmes ágyat, szekrényt, TV-t és dekor polcokat. A közös helyiségek berendezése során nemcsak a szépség, hanem a praktikus berendezés és a modern stílus is szem előtt lett tartva. Ezek közé tartozik a gyönyörű konyha, mely kinyitható étkezőasztallal, energiatakarékos, modern gépekkel és egyedileg kialakított konyhabútorral rendelkezik, illetve a fürdőszoba, ami könnyen tisztán tartható, épített zuhanyzós, mosdós, wc-s helyiség.

Az ingatlan már üres szobája, akár azonnal költözhető. Közelében pizzéria, gyógyszertár, iskola, élelmiszerbolt, drogéria és kozmetika is megtalálható. A közlekedésben nagy segítséget nyújt a rendszeres buszjárat, illetve a Nagysándor József utcában rendszeresen közlekedő villamos is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!