Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Pósa Lajos utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 84.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, sütő, mikró, főzőlap, mosogatógép, vízforraló, kenyérpirító, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 16. kerületi Pósa Lajos utcában kiadó egy kertes családi ház, egyik frissen megüresedett szobája.

Az ingatlan három szobát rejt, amiket szobánként egy fő tud használni. Mivel csak ez üres, a másik kettőben két lány él, a lányok mellé elsősorban szintén hölgy bérlőt keresünk, ami persze nem feltétel, mégis nagyban megkönnyítené a lakók ingatlanon belül megtalálható, közösen használandó területek egymás közti megosztását, azonos nemek esetében. Kérjük olxan személyek jelentkezzenek a hirdetésre, akik állat nélkül vennék ki a hálót és akik lehetőség szerint káros szenvedélyektől mentes mindennapokat tudnak magukénak.

A szobák nagyjából 45 nm-t vesznek el, az össz 80 nm-es alapterületből. Ezen a nm-en az összes megtalálható helyiség teljesen berendezett, napi használatra alkalmas állapotú, ahol az elektronikaként megjelenő berendezések energiatakarékosak, így a szoba után fizetendő rezsi költség a 26.000 forintot nem haladja meg. A bérleti díj is igen alacsony, hiszen szobánként mindössze 84.000 forint, havonta. Ez az összeg a szerződés ideje alatt nem módosítható, így a bérlővel aláírt egy év alatt fixen kalkulált összeg.

Szoba kiadó Budapest” területén: Kínálatunkban széles választékot találsz Budapest különböző kerületeiben található kiadó szobákból, így biztosan megtalálod azt, ami a legjobban megfelel az igényeidnek és az életstílusodnak. Legyen szó a belváros dinamikus környezetéről vagy egy nyugodtabb, zöldövezeti helyszínről, minden lehetőség nyitva áll előtted.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!