Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Porzó utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 25 nmGépek: Sütő, gázlap, vízforraló, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 17. kerülete ad helyet, ennek a 100 nm-es különálló családi háznak, melynek most három szobája közül az egyik nemrégiben megüresedett. A másik két hálószobában két középkorú hölgy él, akik a háztól nem messze megtalálható virágbolt dolgozói.

Mindketten törzsgyökeres pesti lakosok, így könnyen eligazodnak ebben a kerületben is. A Főváros ezen része rengeteg zölddel körbeölelt, így az otthonos érzetet már az utca is megadja. A Zrínyi utca közelsége, ami pontosan 120 m, számos üzlet közelségét adja az itt élők számára, ami mellett rengeteg munkalehetőséggel is rendelkezik, illetve sűrű menetrendű buszjáratok útvonala is.

A környező utcákban élelmiszerbolt, a már említett virágbolt, kerékpár üzlet, pékség megtalálható. A ház saját elkerített udvaros, mely a lakók között egyformán megosztott. A nagy alapterület szétoszlik három darab hálószobára, konyhára és fürdőszobára. A fürdőszoba egyedi zuhany plusz kád kialakítású, ami mellett a wc is megtalálható. A konyha tágas, frissen burkolt, új munkalapos, modern gépekkel felszerelt, alapvető eszközökkel berendezett.

A már üresen álló, tágas, új lakóira váró háló, ízlésesen bútorozott, szekrénnyel, komóddal, asztallal, székekkel és egy ezen belül is valamennyire elszeparált háló résszel, ággyal rendelkezik. Amennyiben felkeltett érdeklődését hirdetésünk, keressen az elérhetőségeink valamelyikén.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!