Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Polgár utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: mosógép, sütő, főzőlap, vízforraló, hűtő, mikró, TV, elektromos kandalló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Óbudán a Flórián tér mellett megtalálható, központi rész közelében, egy közkedvelt, tízemeletes épületekkel rendelkező lakótelep egyik negyedik emeleti lakásának szobája, minimum két éves szerződéssel kiadó.

A szoba jelenleg bútorozva van, benne íróasztal, ami több fiókos, kényelmes ágy és ruhás, illetve egyben polcos szekrény is található már benne. A három szobás lakást jelenleg két, külön szobát bérlő fiatal lány használja, akik mindketten tanulnak, viszont különböző intézményekben. Ők már most is osztoznak a konyha, fürdő és a nappali helyiségeken, amik a szobákhoz hasonló módon bútorozottak, a mindennapos használatra általunk felkészítettek. A lakás 70 nm, amibe a szobák nagyjából azonos méretükkel, összesen 30 nm-t foglalnak. A fennmaradó terület oszlik el az említett közösen használandókra, amik mindegyik esetében tágasak. Fürdőszobája kádas, wc-vel megtalálható, konyhája gépekkel és eszközökkel bővített.

A tízemeletes épület körül, mivel lakótelep rengeteg hasonló tömb van még, mégis az utak és járdák forgalma gyérnek mondható. A Flórián üzletközpont mindössze pár lépés innen, ahogy az amellett elterülő tér is és a kettő között elhaladó Vörösvári út.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!