Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Podmaniczky utca 39.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség, étkezős nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: hűtő, gázlap, kávéfőző, hűtő, sütő, mikró, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Nyugati pályaudvar szomszédságában megüresedett egy társ albérleti szoba!

Budapest 6. kerületében, a Westendtől és a Nyugatitól nem messze megtalálható, egy 120 nm-es társasházi lakás, melynek utolsó, még lakatlan szobáját kínálom kiadásra. Ezen az alapterületen három hálószoba, egy konyha, egy étkezős nappali, egy fürdőszoba és egy külön megtalálható mellékhelyiség osztozik. A hálószobák mindegyikében, ahogy a hirdetésben szereplő 18 nm-esben is megtalálható, egy nagyobb, 180×200-as ágy, ruhásszekrény, íróasztal, szék, illetve kettő darab éjjeliszekrény.

A hálószobákon kívül, minden más helyiség közösen, megosztva használandó a többi bérlővel. A konyhája teljesen gépesített, rengeteg tárolóval felszerelt, amelyből nyílik egy mindenki által használható erkély. A nappali, az ingatlan legnagyobb alapterülettel rendelkező helyisége, aminek köszönhetően kényelmesen elfért benne egy 6 fős étkezőasztal, több fotel, szekrények és egy dohányzóasztal is. A kényelmes együttélés megkönnyítésének érdekében, a frissen felújított, dupla mosdóval és hatalmas zuhanykabinnal rendelkező fürdőszobától külön légtérben helyeztük el a wc-t, illetve egy kisebb mosdót is.

A környék a Westendnek köszönhetően több száz üzlettel rendelkezik, ami mellett a tömegközlekedés több módját is választhatják, az azt igénybe vevők.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!