Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Podhorszky utca 50b

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban:1  db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1  fő lány,2  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.18 nmGépek: gázlap, hűtő, mikró, kávéfőző, sütő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

18 kerületben, szoba kiadó. Budapesten, egy igen szép, külkerületben található, Podhorszky utcában fekszik ez a családias kis házikó, melynek a 4 nagy szobájából, az egyik 18nm alapterületű, megüresedett. Ide keressük azt a középkorú, környezetére tiszta fiatalembert, aki káros szenvedélyektől és buliktól mentes személy, emellett tud közösségben élni és megbízható. A többi szobában, három, 31 és 41 év közötti bérlő él, akik bejelentett, állandó munkával rendelkeznek és remekül kijönnek egymással.

Mivel a háznak kertje is van, annak rendben tartását, a közös költség összegéből, egy megbízott cég segítségével intéztetjük, akik havi rendszerességgel gondoskodnak az udvarról. Természetesen az általuk előteremtett rend fenntartásáról a bérlők kötelesek gondoskodni.

Az ingatlan összesen 86nm, amiben a szobákon kívül, még egy közösen használandó fürdő, illetve konyha is található.

A fürdőszobában kád, mosdó, wc található, ahol is a burkolat nemrégiben lett korszerűsítve. A konyha egyedi bútorral rendelkezik és az étkező is itt kapott helyet, de ezek ellenére tágas, világos, akár a mindennapi főzésre is alkalmas. A gépesítése alatt értendő, gázlap, hűtő, mikró, kávéfőző, sütő. Ezeken felül pedig minden alap konyhai eszköz is megtalálható benne.

A szobák bútorai alatt az ágyat, szekrényt és éjjeliszekrényt értem, ami akár az azonnali birtokbavételt is lehetővé teszi.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!