Típus: Saját hirdetés

Kiadó szoba Budapest - Pistahegyi út 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, főzőlap, vízforraló, mikró, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Soroksáron, a Soroksári Sportcsarnok közelében, három emeletes társasház, második emeleti lakásának szobája megüresedett.

Az 50 nm-es, kétszobás lakást az elmúlt hetek során csak az az egy, hirdetésben szereplő szobán kívül megtalálható, hasonló paraméterekkel rendelkező hálóba lakó fiatal lány használta az ingatlant. Az üressé vált szoba előző lakója családi okokra hivatkozva hagyta el lakrészét, amikor szerződéséből nagyjából egy hónap lett volna hátra. Ezt az időt megvártuk, mivel szeretnénk, ha a két szobában élők szerződése azonos időpontban telne le. Az említett hölgy, aki a jelenlegi lakó, szerződését további egy évvel hosszabbította, így gondoltuk akkor már a rendbehozott, újszerű megjelenésű, ággyal, íróasztallal, szekrénnyel berendezett szobát is újra egy lakó lakhatására bocsátjuk. Az épületben további 5 lakás található még, melyek mindegyikében laknak, a legtöbben saját tulajdonként használják. A 90.000 forintos bérleti díj mellett egy havi kaució megléte szükséges.

A 23. kerület Pesterzsébet felőli részén van a lakás, aminek hála egy csöndes, szellős környéken található. Közelben atm, gyógyszertár, Aldi, Lidl, csemege bolt és edzőterem található. A környéken, a szomszédos Szent László utcán járó buszokat lehet használni, tömegközekedés céljából.

Kiadó szoba Budapest: Fedezd fel weboldalunk kínálatát, ahol széles választékot találsz Budapest különböző kerületeiben elérhető kiadó szobákból. Akár a belváros pezsgését keresed, akár egy csendesebb, zöldövezeti helyre vágysz, nálunk megtalálod a megfelelő szállást. Minden szobát alaposan ellenőrzünk, hogy a megbízhatóságot és a minőséget garantálhassuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!