Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Piski utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 88.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 30.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: hűtő, mosógép, sütő, főzőlap, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
A 16. kerületben szoba kiadó!

A 16. kerület Piski utcájában rejlő, 76 nm-es családi ház egyik 10 nm. A szoba teljesen bútorozott állapotú, egyszemélyes ágyat, íróasztalt székkel, fali polcokat és ruhásszekrényt rejt magában. Ehhez hasonló szobából még három található az ingatlanban, azokat 2 fő lány és 1 fő fiú bérlőnk lakja. Ők mindannyian megbízható, segítőkész, környezetükre tiszta, állandó munkával rendelkező személyek. Velük kell az ingatlan konyháján és fürdőszobáján osztozni. A konyha átlagos méretű, világos, falai fehérek és megtalálható benne hűtő, mosógép, sütő, főzőlap, vízforraló elektronikák, gépek. Ezen felül még elhelyeztünk benne egy 2 fős étkezőasztal is.

Fürdőszobája a megszokottól nagyobb, kádas helyiség, amin felül a mosdó és a wc is itt kapott helyet. Ez előzőleg felsoroltakért mindössze havi 88.000 forint bérleti díj megfizetése szükséges, ami mellett már csak a 30.000 forintos havi rezsi díjjal kell számolnia leendő lakónknak. A szoba lefoglalásához csak a szerződés megkötése szükséges, amikor az első havi bérleti díj összegét és az ezzel megegyező kaució megfizetése szükséges részünkre. Ezt követően akár azonnal birtokba vehető a szoba.

 

Szoba kiadó Budapest területén: Kínálatunkban széles választékot találsz Budapest különböző kerületeiben található kiadó szobákból, így biztosan megtalálod azt, ami a legjobban megfelel az igényeidnek és az életstílusodnak. Legyen szó a belváros dinamikus környezetéről vagy egy nyugodtabb, zöldövezeti helyszínről, minden lehetőség nyitva áll előtted. Nézz körül a kínálatunkban, és találd meg álmaid otthonát!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!