Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Piroska köz 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, étkező
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: sütő, mosógép, kenyérpirító, vízforraló, főzőlap, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budán fiatalosan bútorozott szoba kiadó!

Budatétény kertvárosi részén, rengeteg zölddel körbeölelt ingatlanom egyik 10 nm-es szobájába keresem azt a fiatal bérlőt, aki szereti a természetben elfogyasztani a reggeli első kávéját és ezért hajlandó kicsit többet sétálni az első buszmegállóig. Eddig szinte csak diákok vették ki szobáinkat, de ez pár hónapja megváltozott, amikor is beköltözött a jelenlegi lakónk, aki egy 32 éves hölgy. Mellette egy 24 éves diáklány él, aki elmondása alapján minimum két évre tervezte saját szobája bérlését.

Elsősorban, de nem kizárásos alapon nők jelentkezését várjuk, mivel ha egy ingatlanba kifejezetten hölgyek laknak szerintünk könnyebb az együttélés, surlódás mentesebbek a mindennapok. A Nagytétényi úton rengeteg buszjárat áll rendelkezésre, például 33, 114, 133E, 138, stb. Ezeket nem kell használnia, ha csak élelmiszert vásárolna az ember, hiszen a Campona a már fent említett nagyobb út túloldalán található. Amellett még Tesco, számos vendéglő, dohánybolt, zöldséges is megtalálható.

A zuhanyzós, wc-s fürdőn és a gépesített konyhán, illetve az étkezőn kell osztoznia az ott lakóknak, viszont a szobákat kizárólag az azt bérlők használhatják. Személyes megtekintés előre egyeztetett időpontban történik, amivel kapcsolatosan a megadott telefonszámon tudunk egyeztetni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!