Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Pilóta utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: gázlap, vízforraló, kenyérpirító, melegszendvics sütő, mikró, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros 16. kerületében, a Mátyásföld repülőtér hév megállóval szemben, megtalálható kétlakásos társasház egyik szobája hosszú távra kiadó!

Mindössze 80.000 forintos havi bérleti díj ellenében, azonnal beköltözhető ez a 15 nm-es szoba, mely a képeken látható állapotban várja új lakóját. Jelenleg benne egy 90×200-as ágy, éjjeliszekrény, ruhásszekrény, íróasztal, kihúzhatós, fiókos szekrény és apróbb, használati cikkek találhatók. A szoba zárható, a többi lakrésztől külön megtalálható. A 80 nm-es, három szobás lakásban ez az utolsó bérelhető szoba, ugyanis a másik kettőt már hölgy bérlőink használják. Ezekkel a lányokkal a két fürdőszobán (kádas, zuhanyzós), az étkezős, gépesített konyhán és a külön helyiségben megtalálható, vendégszobaként is tökéletesen használható nappalin kell osztozni. Mind a két fürdőszobában wc is van, illetve mosdó, hogy ki melyiket használja, azt  közösség tagjai döntik el. A konyha és nappali helyiségek, akár az összes lakó, egyidejű használatára megfelelő mérettel rendelkezők.

A szomszédos Veres Péter út mentén buszok és hévek közlekednek, melyek közül mindkettő megállóját kettő háztömb mellett elsétálva lehet elérni. A megállók környékén dohánybolt, kifőzde, sütöde üzemel.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!