Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Petz Ferenc utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, mosogatógép, főzőlap, TV, hűtők
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepel belvárosában kiadó egy nemrégiben épült társasház egyik 15 nm-es szobája.

A 21. kerület belvárosa számos üzletet, kikapcsolódásra alkalmas helyet, illetve szolgáltatói székhelyet, és hivatalos szervek intézeteit is tartalmazza. Az ingatlan majdnem a belváros szívében van, mégis azon belül egy kis utcában, így az utca végét elérve mér egy nyüzsgő, üzletekkel, emberekkel teli részére érkezünk a kerületnek. A hiedelmekkel ellentéttel a kerület közlekedése könnyen megtanulható, sőt még azok formái közül még választani is lehet.

Buszok és hévek az ingatlan közvetlen közeléből rendszeresen járnak, szám szerint a busz (35, 36, 148, 151) a hév pedig a H7-es. A mindennapi vagy a ritkább, de nagyobb bevásárlásokat egyaránt el lehet intézni a közelben, amik szempontjából rendelkezésre áll egy Aldi, Penny, piac, Tesco és kisebb közértek. Ezeken kívül a közelben van még kormányablak, gyógyszertár, kávézó, fitness terem, gyorsétterem, dohánybolt, bank és cukrászda is. A második emeleti lakás nagy, 150 nm-es alapterületű, aminek négy hálója, konyhája, fürdője és nappalija van. Az utóbbiak az összes bérlő által használható területei, a hálók mindegyike, nagyjából egységesen 15 nm-esek.

Mindegyikben van asztal, ágy és szekrény is. A szobatársak két diáklány és egy rendszergazdaként dolgozó fiatalember is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!