Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Petz Ferenc utca 2.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: hűtő, sütő, kenyérpirító, vízforraló, főzőlap, TV
Saját fürdő a szobán belül: vanÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepelen bútorozott szoba kiadó pároknak!

A főváros 21. kerületében pár évvel ezelőtt megépült tégla építésű társasház egyik lakása albérletként működik. Az itt élők előnyére az épület aljában nincsenek üzletek, a lakásonként járó egy darab garázsok megtalálhatóak.

A Csepel központján elterülő Szent Imre tér az ingatlan utcájának végén található, ami távolságban maximum 200 m-t jelent. Ezt a teret viszont sok üzlet öleli körbe például dohánybolt, cukrászda, fagyizó, posta, pékség, Aldi, gyógyszertár, kávézó és bankok. Mivel az egyik oldalát a csepeli buszállomás foglalja el, így ezt a teret körbesétálva a főváros bármilyen irányába eljutó buszokat lehet megtalálni. Másik oldalán a hévre bukkanunk, ami Csepelt hosszában szeli keresztül. A Csepel Pláza és a piac sincsenek messze, így az ott megtalálható élelmiszerek, ruhák, üzletek is elérhető távolságban vannak innen.

A lakás első emeleti, ahol ezen kívül még kettő darab lakás található. A tömbbe csak ez az ingatlan rendelkezik kiadó szobákkal. Mivel két darab háló van itt és kettő fürdőszobát is meg lehet találni, így mivel ezen szoba esetén saját, külön bejáratú fürdőszoba tartozik hozzá, így a másik lakó használja szinte szintén kizárólagosan a közös területektől megközelíthető fürdőt. Minden helyiség gépesített, bútorozott, a saját fürdő pedig zuahnyzós.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!