Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Petz Ferenc utca 14.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban:1  db
Szoba bérleti díja: 76.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban:2  db
Szoba körülbelüli rezsi díja:15. 000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.10 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mosógép, vízforraló, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 21. kerületében, Csepel ikonikusnak számító Csepel Művek szomszédságában elhelyezkedő harmadik emeleti albérlet kiadó.

A kerület kimondottan nyüzsgő részén, mindenhez közel található az ingatlan. A napi bevásárlásra kiváló lehetőség nyílik egy Penny, illetve egy Aldi tekintetében. De a közelben van még egy McDonalds, a Csepel plaza, illetve egy sor kis üzlet is.

Innen egy rövid sétával, avagy busszal könnyen megközelíthető, a mára már garanciának számító Rizmayer sörfőzde is, ami kellemes kerthelyiségével és különleges söreivel kínálja az ide látogatót. Az ingatlan mindennel teljesen felszerelt. Értjük ezalatt a gépesítést, illetve a bútorokat. Az albérlet közös helyiségen, értjük ezalatt a konyhát és a fürdőt, egy lánnyal kell osztozkodni, aki normál munkaidőben a Csepel pláza melletti Sparban dolgozik és minden káros szenvedélyektől mentesen éli mindennapjait.

A konyhában kapott helyet egy elektromos főzőlap, gáz sütő, vízforraló, hűtő, kenyérpirító, illetve a mosógép is. A lakáshoz kettő wc és egy fürdő tartozik. A szoba apró mérete ellenére is elég tágas és észak-nyugati fekvéséből adódóan napos. Ez a helyiség is bútorozott., ami egy akasztós szekrényt, egy 90X200-as ágyat, egy íróasztalt és egy széket foglal magába. A szoba a következő hónap elején költözhető. Eközben átesik egy kisebb felújításon, ami egy tisztasági festést és a teljes elektromos hálózat cseréjét foglalja magába.

Amennyiben úgy érzi, hogy ebben az albérletben megtalálta mindazt, amit keres, kérem a fent említett elérhetőségeink valamelyikén jelentkezzen!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!