Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Petz Ferenc utca 12.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: sütő, főzőlap, mosógép, mosogatógép, hűtő, kávéfőző, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepelen 10 nm-es szoba kiadó!

A 21. kerület központjában megtalálható tízemeletes paneltömb ötödik, középső szintjén terül el ez a 110 nm-es négyszobás lakás. Az ingatlanba a lakótelepi lakásoktól megszokott szoba, konyha, fürdőszoba felosztás található. Körülbelül négy éve üzemel albérletként, amióta a legrégebbi egy fő fiú bérlő benne él. Rajta kívül még két lány lakja jelenleg, akik szintén egy-egy külön szobát vettek ki. A szobák méretekben különbözőek, berendezéseiket tekintve viszont eléggé hasonlóak.

Mindegyikben nagyobb ágy, íróasztal, fotel és gardrób helyiség van. Az itt élők a konyhát és a fürdőt megosztva kell, hogy használják, ami a fürdő esetében kádat, wc-t, mosdót jelent, még a konyháéban számos energiatakarékos gépet, alapvető eszközöket, felszereléseket és tágas konyhát. Havonta mindössze 95.000 forint plusz rezsi a szoba használati díja, ami minden egyes szobára ugyanaz az összeg. Ezt a 10 nm-est azonnal birtokba veheti a hozzá tartozó szerződés aláíró személy.

Környező utcákba hévek és villamosok járnak, melyek segítségével a szigetről kijutva Pest belvárosába egyenes úton lehet eljutni. Gyors gyaloglással kormányablak, önkormányzat, fitness terem, Reál, Tesco, bankok, cukrászda, kicsit odébb pedig pláza, Aldi, mozi, szakorvosi intézmény is megtalálható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!