Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Petrőczy utca 7.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: hűtő, sütő, mikró, főzőlap, mosogatógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros 10. kerületében a Csajkovszkij park és az Óhegy park között megtalálható Petrőczy utca mentén háromlakásos társasház egyik, társ albérletként működő lakásának szobája egy személy számára kiadó.

A szoba 16 nm, amibe egyszemélyes ágy, íróasztal, kanapé, beépített szekrény, illetve bővítésként elhelyezett ruhásszekrény található. A szoba ablaka utcára nyíló, redőnnyel ellátott, ajtaja zárható, a szoba elhelyezkedése pedig a többi hálótól külön nyíló. A többi háló alatt három, külön szerződéssel kiadott lakrészt kell érteni, amiket egy lány és két fiú bérel személyenként. Az Ő részükre is bútorozott szobák állnak rendelkezésre, az említett felsoroláshoz hasonlóképpen. A szobákon kívül konyha és fürdő van még. A konyha gépekkel ellátott, erkélyes, étkezős, fürdőszobája wc-s, kádas, zuhanyfalas. A lakás teljes területe 120 nm, amiből a szobák nagyjából 60-at foglalnak. Ennek eredménye, hogy a közös területek tágasak, méretesebbek. A kiadó szobát mindössze havi 70.000 forintért ki lehet bérelni, ami mellett márcsak a plusz 20.000 forintos havi rezsiköltség megfizetése szükséges.

A szomszédos Kápolna Tér vonalán 95, 195 buszok közlekednek, amikkel két megállót megtéve elérhető Kőbánya-alsó vasútállomás.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!