Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Petrőczy utca 49a

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 2  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15 nmGépek: gázlap, sütő, hűtő, mosógép, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pesten, a X. kerület Óhegy parkjától nem messze fekvő, felső szinti társasházi lakásunk egyik szobájába keressük új bérlőnket.

A környék nyugodt, csöndes, Pesti viszonylatokhoz képest sok zölddel rendelkezik és a lakók is barátságosak. A Maglódi és a Gyömrői út között fekszik ez az otthonos kis épület, melyben két lakás is fellelhető. Az egyik lakásban egy család lakik, akik örökölték azt, míg a másik ez az albérlet, amelyben 3 szoba van, amik külön. külön bérelhetőek. Mivel már csak ez, az azonnal költözhető szabad, a másik kettő foglalt. Azokban két 30év körüli nő él, akik nagy figyelmet szentelnek a lakás tisztántartására és rendkívül jó közösséget is alkotnak.

Az összesen 84nm-es ingatlanban a hálókon kívül még kettő fürdő-wc és egy konyha is megtalálható, melyek viszont a lakók által közösen használhatóak.

A konyha tágas, világos, benne 4 személyes étkező, gázlap, sütő, hűtő, mosógép, vízforraló és apróbb konyhába elengedhetetlen eszközök állnak a bérlők rendelkezésére. A fürdőszobák zuhanyzóval, wc-vel, mosdóval felszereltek.

A hálószobák zárhatóak, bennük ágy, szekrények, asztal került berendezésre. Mivel alapterületre 15nm, így egy fő részére ajánljuk. Akár azonnal költözhető állapotú, a tisztasági festésen már átesett. Ablakai zöld részre néznek, így a kilátása egyedi.

A bérléshez egy havi kaució és egy havi bérleti díj szükséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!