Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Petőfi utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: gázlap, kávéfőző, vízforraló, TV, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest 19. kerületében, a Főváros leghosszabb útjától 5 perc gyalog úttal található Petőfi utcai, négyemeletes lakás egyik szobája azonnal költözhető. Az albérlet épületében átlagosan 60-70 nm-es lakások találhatóak, melyek közül ez a második emeleti fekvésű üzemel csak albérletként. Az Üllői út villamos vonalnak és busz járatoknak ad otthont, amelyekkel a Fővároson belüli közlekedés dinamikus, pontos.

Közelben Lidl, Polgármesteri hivatal, kormányablak, gazdabolt, iskola, szépségszalon, otp, pizzéria, dohánybolt, orvosi rendelő, ételbár, budapest bank, casino, posta, Kispesti Kórház, hobbibolt, papír-írószer bolt, fogtechnika, abc, vendéglő is cukrászda található. Kerületen belül az egyedi számú üzleteknek hála, rengeteg munkalehetőség áll rendelkezésre, így esetleg a Fővárosba újonnan felköltöző személyeknek rendkívül jó választás a 19. kerület.

A két szobás bérleménynek, 70 nm-es az alapterülete, ahol a már ott élő, 31 éves hölggyel közösen használható nappali, konyha és fürdő kapott helyet. Ezekben modern, letisztult stílussal bíró berendezések, energiatakarékos, még garanciás gépek találhatóak. A konyha tágas, a mindennapi főzésre felszerelt, 4 fős étkezővel rendelkező helyiség. a Fürdő zuhanyzós, ahol a wc és a mosdó is található és ahol a mosógép is helyet kapott. A hálókat alapvető bútorokkal, mint ágy, szekrény rendeztük be.

Az albérlet azonnal költözhető, megbeszélést követően, megtekinthető a beköltözők száma leegyeztethető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!