Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Petőfi Sándor utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 25 nmGépek: Főzőlap, mikró, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest belvárosában, szoba kiadó, igényes bérlők számára.

A belváros híres arról, hogy rövid távon belül szinte minden elérhető, így a tömegközlekedés annyira nem is számottevő. Ha valaki mégis ragaszkodna hozzá az albérlettől 5 perc sétányira, a Ferenciek terén igénybe veheti a metró vagy a buszjáratok valamelyikét.

A Károly körút felé, 10 perc alatt elérhető az azon végighaladó villamos megállója, illetve a buszmegálló vagy az Astoria metrómegálló is. Ezek használata nélkül ugyanennyi gyaloglási időn belül található drogéria, spar, pepco, háziorvosi rendelő és ügyelet, aldi, inmedio, Müller drogéria, deichmann és a Váci utca is, mely hírhedt turista utca, ami rengeteg üzlettel és épülettel rendelkezik. A háromemeletes, régi építésű társasház, igényesen felújított lakásokat rejt magában, melyeket egy remek lakóközösség tagjai laknak.

Tömbön belül kettő albérleti lakás található, amik közül ez a kényelmesebb csak 2 szobával rendelkező ingatlan kiadó. Jelenleg egy 22 éves fiatalember él az egyik már kiadott hálóban, akivel közös megegyezés szerint kisajátítható egy saját zuhanyzó, de a wc és a konyha megosztást igényel. A konyha tágas, étkezővel közös, zárható helyiség, ami gépesített, teljesen berendezett.

A fürdők mindegyike zuhanyzós, a wc ezektől külön található. A háló, ami 25 nm, egy fő beköltözésére alkalmas, zárható, utcafronti ablakkal rendelkező, teljesen berendezett szoba.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!