Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Páva utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 115.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 22 nmGépek: gázlap, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 9. kerületében a Soroksári, Üllői út és a Ferenc körút körbe ölelésében elhelyezkedő Páva utcában található 4 emeletes társasházi szoba kiadó!

Ezek a környező nagyobb utak jó közlekedést, pörgős környezetet biztosítanak. Ezeken rendszeres járatokkal villamosok és buszok közlekednek, amikkel nem csak a Főváros pesti, hanem akár a budai oldalára is könnyen el lehet jutni.

Utazás nem szükséges, ha csak élelmiszert vásárolna, hiszen Aldi, Spar, Tesco, Non-stop ABC, Roni ABC a környező utcákban mind megtalálhatóak. Található még gyrosos, cukrászda, kávézó, pékség, bisztró és bár is, illetve fitness terem, fogászati és háziorvosi rendelő, cipész, kerékpárbolt és a Duna part is. A Páva utca a Mester utcából nyílik, ami nem csak számos irodaháznak, üzletnek nyújt helyet, de a már említett közlekedési eszközök itt is megtalálhatóak, amik megállói az épülettől mindössze 150 m-re vannak.

Az épület legfelső szintjén kapott helyet ez a 60 nm-es lakás, mely ablakai utcafrontiak és amihez saját postaláda, kapucsengő és zárható tároló is tartozik. A konyha, a nappali és a fürdőszoba azok, amelyeket az ott élőknek egymás között megosztva kell használniuk, aki jelenleg egy 33 éves nő.

Az egész lakás bútorozott, kisebb nagyobb elektronikai eszközökkel felszerelt, a hálószobában két fő részére tökéletesen alkalmas ágy, asztal, beépített szekrény található. A költözés egy héten belül megoldható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!