Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Páva utca 22.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 79.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: Gázlap, Sütő, Hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 9. kerületében Üllői út és a Ferenc körút találkozásától nem messze a Páva utcában fekvő, társasházi lakásomnak az egyik szobája vált üressé.

Közelében a Corvin-negyed, iskolák, kormányablak, cukrászda, Trafó Kortárs Művészetek Háza, számos kávézó, étterem, bank, Nehru Park, gyógyszertár, gyorséttermek, fitnesztermek és Spar szupermarket is megtalálható.

A közlekedését tekintve 2 perc sétával a közeli metróállomás, két sarokkal arrébb a villamos és buszok is fellelhetőek. Ezen közlekedési eszközök segítségével a belváros mindössze 20 percnyi időt vesz igénybe, ahogy Pest külső kerületei is. A mindössze 4 utcára található Soroksári úttól már a Dunapart sincs messze, mely remek séta helyszín lehet.

A nagy 130 nm-es lakás 4 szobát, 2 fürdőt, illetve egy konyhát rejt,a mi elosztását tekintve a hálókon kívül mind közös terület. A 2 fürdőszobából az egyik káddal, a másik zuhanyzóval felszerelt, de mindegyikben van wc és mosdó is. A konyhát is próbáltuk minden alap konyhai bútorral, kiegészítővel, géppel felszerelni, így ez is alkalmas az, akár mindennapi főzésre is. A szobák átlagosan 15 négyzetméteresek, melyek ággyal, szekrénnyel, asztallal és székkel berendezettek.

Az ingatlan jelenlegi bérlői 3 fő 25 és 33 év közötti lakó, akik egymás között felosztva végzik a házimunkát, ami eddig remekül bevált. Személyes megtekintés, illetve időpont egyeztetéshez kérem keressen az alábbi elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!