Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Párta utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.18  nmGépek: mosógép, hűtő, mikró, vízforraló, tűzhely
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 16. külkerületében szoba kiadó, akár párok részére is!

Kétgenerációs családi házban, megüresedett egy kis 55 nm-es lakás egyik hálószobája. Ebbe a 18 nm-es szobába keressük azon bérlőinket, akik fizetőképesek, folyamatos munkával rendelkeznek, tudnak közösségben élni, vigyáznak a környezetükben megtalálható eszközökre, bútorokra, lakáson belül nem dohányoznak és nem hoznának a költözés során magukkal se kisállatot sem pedig gyermeket.

Az autóval rendelkezők számára tökéletes lehet ez az ingatlan, hiszen a két lakásban egy bérlőnk sem rendelkezik személygépjárművel, viszont az ingatlanban csak egy férőhelyes parkoló lett kialakítva, ami jelen helyzetben teljesen üres. Ha valaki pedig a tömegközlekedés híve, annak a közelben járó buszok választhatóak, amik egészen a belvárosig közlekednek. Egyik közlekedési eszközt sem kell használni, ha csak egy szimpla vásárlásról van szó, hiszen a közelben Reál élelmiszerbolt, Spar Szupermarket és Tesco is gyorsan elérhető.

A kétszobás ingatlan összesen 55 nm, amiben mindkét háló elég méretes, két fő beköltözése esetén is elegendő mozgástérrel rendelkezik. A már ott élő fiatal hölggyel kellene osztozni a fürdőkádas fürdőszobán, a külön helyiségben megtalálható mellékhelyiségen, illetve a tágas, étkezővel, konyhai gépekkel felszerelt konyhán.

A szobák redőnyösek, kényelmes ággyal, nagy gardróbba ellátottak. A beköltözés következő hó elejével esedékes, addig a jelentkezők felénk jelzett időrendi sorrendben tudják megtekinteni.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!