Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Pannónia utca 23.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: sütő, főzőlap, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön 12 nm-es bútorozott szoba kiadó!

A Margit szigettől gyalog mindössze 10 percre található régi építésű társasház legfelső, harmadik emeletén található a lakás, mely négy hálóval, két fürdővel és konyhával rendelkezik. Minden helyiség bútorozott, külön nyíló. A fürdőszobákban zuhany, wc és mosdó található, amik megléte ellenére mindegyikben elegendő mozgástér maradt. A konyha tágas, étkezővel egy légtérben van, gépesi modernek, amiken felül minden alapvető konyhai eszköz is berendezésre került.

A szobák átlagosan 10-15 nm-esek, amik mindegyikében kényelmes ágy, redőnyös ablak, gardrób szekrény és íróasztal, székkel került berendezésre. Az ingatlan összesen 130 nm, melyből a szobák nagyjából 60-at foglalnak el. Jelenlegi lakói mind lányok, akik között van eladó, személyi edző, illetve iskolatitkár is, korban 26 és 36 év közöttiek, így elsősorban az Ő korosztályuknak megfelelő hölgyek jelentkezését várjuk. A szoba méreteit tekintve egy fő részére ajánljuk a hálót, aminek megfelelően rendeztük azt be. Az előző lakó már több, mint egy hete elhagyta a szobát, ami alatt egy tisztasági festést és egy nagytakarítás történt a lakrészen.

A sport szerelmeseinek és a tömegközlekedéssel utazóknak előnyös az albérlet elhelyezkedése, hiszen a Margit sziget gyalog is csak 7-8 perc, még a Váci út és a Szent István körút maximum 6 perc gyalog.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!