Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Pannónia utca 17.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: sütő, gázlap, mosógép, szárítógép, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budafokon közös udvaros lakás egyik bútorozott szobája kiadó!

A 22. kerületben elég ritkán előforduló közös udvaros megosztással elrendezett ingatlanok közül az egyik legkulturáltabb lakóközösséggel rendelkezőben, a 22. kerületi Pannónia utcában kínálom bérlésre ezt az igényesen felújított, berendezett hálót. Az udvar többi lakója javarészt párok, ahol egyetlen család esetében fordul elő ott élő kisgyermek. Egyik család sem tart háziállatot, de mindannyian ezt az udvart használják dohányzás céljából.

Udvaron belül kulturált kuka tárolók és az épülethez utólag hozzáépített, lakásonkénti négy nm per darab tároló is tartozik. Ezek zárhatóak, kisebb közlekedési eszközök tárolására tökéletesen alkalmasak. Minden lakáshoz külön postaláda és kapucsengő tartozik. Az épület egy szintes, melyből közel 130 nm-t foglal el ez a társ albérletként használható bérlemény. Nyílászáróit műanyag, több rétegű üveggel rendelkező, redőnyös darabokra cseréltük, a belső falakat pedig pár héttel ezelőtt tisztasági festés céljából mindenhol átkentük. Jelenleg három fiatalember lakja a lakást, akik hasonló méretű, zárható, bútorozott szobákat bérelnek tőlünk.

Velük a zuhanyzós, wc-s fürdőszobán és a gépesített, tágas terű, étkezővel ellátott konyhán kell osztozni. A kiadó szoba ablaka udvarra néző, bútorait ágy, szekrény, íróasztal alkotják. Felmerülő kérdéseik esetén keressenek az alábbi telefonszámon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!