Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Pálya utca 89.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Mikró, hűtő, sütő, mosógép, hifi
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 16. kerületében a Csömöri út közelében elhelyezkedő Pálya utcában található ez a rendkívül kulturált megjelenésű társasház.

Az épület összesen 3 lakásból áll, melyek közül a földszinti szobáit lehet külön külön bérelni. Ezek közül is csak kettő foglalt, így a harmadik egyben a legszebb azonnal költözhető állapotú. A környéken elég ritka eset, hogy ehhez hasonló szoba bérlésére van lehetőség, főleg ennyire csöndes környéken.

Az utcában rendszeres buszjáratok állnak rendelkezésre, melynek segítségével a Csömöri, illetve a Thököly út még sűrűbb buszjáratai is opcióvá válnak.

A környék nem csak a közlekedés szempontjából legmegfelelőbb fővárosi külkerület, hanem a gyors elérhetőségéből üzletek választékossága is egyedül álló. Ilyen üzletek például a kozmetika, közeli diszkontok, éttermek, iskolák, cukrászda, pékség, büfé, fodrászatok.

Az épület teljes külső szigetelést kapott 2016 folyamán, melynek köszönhetően a rezsi költség drasztikusan csökkent. Azóta többször is apróbb felújításokon esett át, melyeknek köszönhetően még otthonosabb, hangulatosabb, fiatalosabb lett. Az épületen belül  a már ott élő két fő férfi bérlő már régebb óta lakik itt, hiszen az épület elhelyezkedése mint munkába járás, mint pedig a család látogatása szempontjából is jó helyen található.

Velük ingatlanon belül a fürdőszobán és konyhán kell osztozni, melyek ahogyan a szobák is teljesen bútorozott, berendezett helyiségek. Mivel a szoba csak 15 nm, így 1 fő bérlőt tudunk fogadni, de ő viszont azonnal költözhet.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!