Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Pákász utca 1.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15 nmGépek: tűzhely, hűtő, mosógép, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

III. kerületben szoba kiadó

Budapesten, a Dunától nem messze, a Rómaifürdő részen szoba kiadó. Ez az ingatlan egy igényesen felújított társasházban található, a Szentenderi úttól pár perc séta távolságra. A környéken rengeteg zöld található, aminek köszönhetően a nagyvárosi élet maximum a boltok, üzletek közelségében nyilvánul meg és persze a jó közlekedésbe. Az épület nemrégiben lett teljeskörűen felújítva, így csökken a lakás fenntartási összege is.

Az itt található lakások nem a megszokott méretűek, így a szóbanforgó ingatlan alapterülete sem átlagos, összesen 85nm, amiben 3 szoba is megtalálható. Természetesen minden szobát más bérel és ezt a 15nm-est leszámítva mindegyik foglalt, így jelenleg 2 fő férfi él a bérleménybe. Mindketten középkórúak, akik állandó munkahellyel rendelkeznek és, mint albérlőkkel, teljes mértékben elégedettek vagyunk velük. A lakásra odafigyelnek, vigyáznak, tisztán tartják azt.

A velük közös területek a konyha és a fürdőszoba, wc. A lakásban nem csak a káddal közös helyiségben található mellékhelyiség áll a bérlők rendelkezésére, hanem a külön wc is. Emellett a konyha, ami úgy, mint a bérlemény többi része is, ez is bútorozott, gépesített. Itt villanytűzhely, vízforraló, kenyérpirító, vízforraló, hűtő, mosógép nyújt segítséget a mindennapokban.

A szobáink is berendezettek, amikben ágy, asztal, szekrény kapott helyet. A szoba 15nm, így az általunk biztosított bútorok bővíthetőek, ízlés szerint áthelyezhetőek. Mivel ennek a szobának az előző lakója már elköltözött, így akár azonnal birtokba is vehető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!