Ársáv: 80.000 Ft felett

Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Pacsirta utca 7.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:1  fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: mosógép, sütő, főzőlap, hűtő, kávéfőző, vízforraló, TV, klíma
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budafokon szoba kiadó!

A főváros XXII. kerületében található Pacsirta utcában fellelhető, 55 négyzetméteres családi ház egyik szobája kiadó. Az ingatlan két hálószobával rendelkezik, melyek mindegyike 10 nm alapterületű. Az ingatlanhoz kert is tartozik, ami ugyan autóbeállásra nem megfelelő, de rendelkezik egy kerti tárolóval, mely zárható, illetve kerti sütögetővel is. Mivel ez egy teljesen különálló ház, így a közös költség alatt a szemétdíjat, a ház karabantartásainak díjait, illetve a kertgondozási költségeket tartalmazza. Az ingatlan elhelyezését tekintve a budai oldalon található, annak főbb útjaitól gyalog mindössze pár percre.

Tömegközlekedés szempontjából a környező utcákban rendszeresen járnak buszok, melyekkel gyorsan el lehet jutni a Nagytétényi útra, ami számos központi útba torkol bele. Nemcsak ebből a szempontból gazdagok a környező utcák, hanem a rajtuk elhelyezkedő üzletek is nagy előnyük az itt lakóknak. Például gyógyszertár, fagyizó, közért, pizzéria, hentes, pékség, illetve számos étterem, kávézó és fitness terem is megtalálható.

A ház belterét az elmúlt évek során apránként újítottuk fel, melynek eredményét a képek tükrözik. Próbáltunk minden alapvető eszközt, bútort berendezni, ezzel is könnyebbé téve a lakók mindennapjait. A szoba alapterülete 10 nm, mely bérléséhez egy hó kaució szükséges, aminek letételét követően a beköltözés szinte azonnal megoldható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!