Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Őzláb utca 50.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mosógép, sütő, főzőlap, mikró, TV, kávéfőző, kenyérpirító, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kőbányán bútorozott szoba kiadó pároknak!

Budapest 10. kerületének híres kiránduló parkja szélén háromlakásos társasházban, közös udvaros pincés, lakás szobája kiadó. Mindhárom lakás körülbelül 70 nm-es, melyből kettő földszinti egy pedig tetőtéri elhelyezkedésű. Az egyik földszinti az melyben ez a stílusosan berendezett háló található, ami teljesen bútorozott, azonnal költözhető állapotú. Mivel csak két hálós és azok mindegyike 15 nm-es, így közel 40 nm-en kapott helyet a tágas amerikai konyha, és a nemrégiben gyönyörűen leburkolt, újonnan épített zuhanyzóval, illetve a hozzá tartozó wc-vel megtalálható fürdőszoba.

A már ott élő 25 éves lány mellé keressük az a párt, akik szívesen osztoznának a fürdőn és a konyhán jelentős spórolásért cserébe a havi kiadásokból. Az ingatlan kertjét mindhárom ház lakója használhatja, viszont autó beállás egyikük részéről sem lehetséges.

Az Óhegy park közelsége rendszeres sportolásra vagy rövid kikapcsolódásra fordítható idő kihasználására tökéletesen megfelelő, hiszen futópálya, focipálya, fitness park, streetball és kilátó is található. Az ingatlan és park között a Kőér utca húzódik, ahol  a rendszeres tömegközlekedést, sűrű menetrenddel rendelkező buszok segítik. Közelben sütiház, pékség, orvosi rendelő, dohánybolt, Lidl és kisebb közértek is megtalálhatóak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!