Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Őzláb u. 26.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mosógép, sütő, főzőlap, mikró, TV, kávéfőző, kenyérpirító, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kőbányán, a 10. kerületben, a népszerű Óhegy park szomszédságában kiadó egy stílusosan berendezett, bútorozott szoba egy háromlakásos társasház földszinti lakásában, ami ideális párok számára. A lakás, ahol ez a szoba található, körülbelül 70 négyzetméteres, és a lakás két hálószobával rendelkezik, mindegyik 15 négyzetméteres. A tágas amerikai konyha és a nemrégiben felújított, modern fürdőszoba, amely új zuhanyzóval és WC-vel rendelkezik, a lakás közös helyiségei.

A jelenlegi lakótárs egy 25 éves hölgy, és az új bérlőkkel együtt osztozna a fürdő és a konyha használatán. Ez a megosztás jelentős megtakarítást jelenthet a havi kiadásokban. A társasház lakói közösen használhatják a kertet, azonban az autóparkolás nem lehetséges a területen.

Az Óhegy park közelsége kiváló lehetőséget nyújt a szabadidős tevékenységekre, például futásra, focijátszásra, kültéri edzésre, streetballra vagy egyszerűen csak a kilátás élvezetére. A Kőér utca mentén rendszeres buszközlekedés biztosítja a jó kapcsolatot a tömegközlekedéssel. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben található pékség, orvosi rendelő, dohánybolt, Lidl és több kisbolt is.

Ez a kiadó szoba tökéletes választás azok számára, akik egy nyugodt, zöld környezetben, mégis jó közlekedési lehetőségekkel rendelkező helyen szeretnének élni Budapesten.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!