Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ostrom utca 14.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 93.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Hűtő, főzőlap, sütő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest Budai oldalán a Krisztina körútról nyíló, Ostrom utcai társasházban szoba kiadó.

Számos látnivaló és kirándulásra alkalmas hely található a környéken, mint például Vérmező, Hadtörténeti Múzeum, Pécsi kapu, Millenáris, Mechwart liget, Városmajor, Széna tér.

Közlekedés szempontjából kimagaslóan jó elhelyezkedéssel rendelkezik, hiszen a metró, busz és villamos megállók is csak egy utcányira találhatóak. Ezekkel mind a Déli-pályaudvar, mind pedig a Pestre való átjutás rövid idő alatt megoldható. A mindennapok megkönnyítésében gyors eléréssel a MCDonald’s, Riso étterem, Csíki söröző és Burger King is felfedezhető.

Az épület egy rendszeresen karbantartott társasház, melynek az első emeletén található az albérlet, ahova egy zárt lépcsőházon keresztül lehet eljutni. Az épületben leginkább gyerekes családok laknak, így az esték csöndesek, nyugodtak. Az albérlet szobáit külön lehet bérelni, melyből összesen három van, de csak egyben nincs jelenleg lakó. A többiben egy fiú és egy lány él, akik a közeli egyetem hallgatói, akik a legtöbb idejüket az ingatlanban töltik.

A hálókon kívül még kettő fürdőszoba is tartozik az ingatlanhoz, amelynek mindegyike zuhanyzós és wc-s. A konyhája étkezővel egybekötött, mely egy 6 fős asztallal és a hozzátartozó székekkel berendezett.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!