Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Őrlő utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 0 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: hűtő, mikró, főzőlap, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Ez az elegánsan felújított lakás, Budapest III. kerületének szívében, a Szentendrei úttól csupán három utcányira kínálja két tágas szobáját bérbeadásra.

Az ingatlan 70 négyzetméteren lett teljes körűen megújítva, így új bérlők számára kínál otthont. A felújítási munkálatok során minden részletre odafigyeltek: a padlóburkolattól kezdve a bútorokon át a víz-, villany- és gázvezetékekig minden modernizálásra került. Egy ismert magyar lakberendező irányításával a lakás egy fiatalos, mégis funkcionális teret kapott, melyet egy tágas amerikai konyha és egy egyedi tervezésű, zuhanyzós fürdőszoba egészít ki, valamint két világos, modern hálószoba teszi teljessé.

A két szoba külön-külön is kiadó, méretük és bérleti díjuk megegyezik, így tökéletes választás lehet egyéneknek vagy pároknak egyaránt. Az albérlet kiváló helyen található, közvetlenül a Római-fürdő és az Aquincum között, egy nyugodt kis utcában, ahol a környék számos kisboltot, éttermet, kávézót és cukrászdát kínál.

Amennyiben érdekli valamelyik szoba, kérem, jelezze előzetesen, mivel a bérlők kiválasztását érkezési sorrendben végezzük, így biztosítva a folyamat tisztaságát és korrektségét.

Szeretettel várom jelentkezését és kívánok Önnek további kellemes napot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!