Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Orgonás utca 6.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.16 nmGépek: tűzhely, hűtő, mikró, mosógép, vízforraló, tv, klíma
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepel kertvárosi részén szoba kiadó.

Budapest XXI. kerületének egyik legszebb, lenyugodtabb részén üresedett meg, ez a gyönyörű kis házikó szobája. A ház egy gyönyörű, beláthatatlan kerítéssel körbevett telekkel rendelkezik. A ház minden nyílászárója redőnyös, amin felül riasztó is be van kötve.

Az utca végén egy kirándulásra tökéletesen alkalmas természetvédelmi terület áll, amin kívül a Dunapart is csak pár utca távolság. Viszont ezek közelsége nem zárja ki a kisboltok jelenlétét, illetve a cukrászdák, zöldséges, ruhabolt, pékség is megtalálható rövid sétálással.

Az ingatlanban jelenleg két fiatal nő él, akik a Csepel plázában dolgoznak. Egyikőjük iskolába jár munka mellet, míg a másik a túrázások szerelmese. Mindketten tiszta környezetben szeretnek élni, aminek mi nagyon örülünk, hiszen ez a tökéletes bérlő.

A kerten kívül még közös a bérlőknek a nappali, ahol egy nagyobb étkező is található, a fürdőszoba, ami dupla mosdóval, káddal, wc-vel ellátott, illetve a konyha, ahol egy 2 személyes asztal, tűzhely, hűtő, mikró, mosógép, vízforraló áll a bérlők rendelkezésére.

A hálószobák zárhatóak, amiket ággyal, szekrénnyel rendeztünk be. A szóban forgó szoba összesen 16nm, amiben ugyanúgy, ahogy az egész házban, a nyári meleget a klímának köszönhetően alig lehet észre venni.

A szoba azonnal költözhető állapotú.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!