Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Október 6. utca 3.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.12 nmGépek: sütő, főzőlap, mosógép, mikró, hűtő, vízforraló, melegszendvicssütő, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Belvárosi szoba kiadó

Az V. kerületben, egy sétálóutcákkal körbevett részen üresedett meg ez a 12nm-e szoba.

A környéken, a belvároshoz híven minden megtalálható, ami a kikapcsolódáshoz, a napi kellékek beszerzéséhez szükséges. Ez az utca nem zajos, hiszen a forgalom hiába nagy, az utca leginkább kiülős kávézókkal, cukrászdákkal van tele. Gyönyörű teraszrészek, régi stílusú épületek, amik folyamatosan újítva vannak teszik szebbé az itt élők mindennapjait.

A teljes alapterülete ennek a legfelső szinten található lakásnak, 62nm. Ebben tágas helyiségek találhatóak, ami pontosan 3 hálószoba, amiket külön, külön adunk ki, illetve a bérlőknek közösen használandó konyha-étkező, fürdőszoba és mellékhelyiség.

Jelenlegi bérlőink 2 fiatal hölgy, akik diákok. Velük is éves szerződéseket kötöttünk, így ők is legalább még fél évig a bérlőink lesznek. Köztük nagy az összhang, szeretik a környéket és a tömb lakóival is jól kijönnek.

A fürdőszobában kád áll a bérlők rendelkezésére, a konyhában pedig az étkező, mikró, sütő, főzőlap, mosógép, hűtő, melegszendvicssütő, vízforraló, kávéfőző biztosítja a kényelmes használatot.

A szobák is bútorozottak, mindegyikben egy 90×200-as ágy, asztal székkel és szekrény lett elhelyezve, amit persze igény szerint lehet bővíteni.

A lakás rezsije nem magas, hiszen központi fűtéssel rendelkezik, illetve a közös költség sem magas, de az is egyenesen oszlik szét a bérlők között.

Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant, kérem keressen bizalommal!

Az ingatlan szerződéskötést követően azonnal költözhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!