Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Október 6. utca 22.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 17 nmGépek: mosógép, gázlap, kávéfőző, kenyérpirító, mikró, TV, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Főváros belvárosának szívében, annak egyik nagyon hangulatos sétáló utcájában kiadó egy 17 nm-es hálószoba, akár pároknak is.

A Szabadság tértől csak egy utcára van az albérlet, ami három szobával, konyhával fürdővel és nappalival rendelkezik. Az ingatlant elsősorban a közelben található egyetem hallgatói szokták kivenni, ami idén sincs másképp, hiszen nemrég beköltözött két fiatal hölgy. Tanulmányaik mellett mindketten diákmunkát vállaltak, így elég kevés időt tartózkodnak az ingatlanban. Az újonnan beköltöző/beköltözők felé annyi az elvárásunk csak, hogy tudjanak közösségben élni, vegyék ki részüket az ingatlan tisztántartásából és normális, nyugodt életet éljenek, amikkel hagyják érvényesülni a velük egy közösségben élőket.

Az ingatlan hosszú évek óta működik albérletként, ami idő eltelte alatt szerencsénkre mindig megbízható, problémamentes, fizetőképes lakókat tudtunk találni. Az ingatlan kialakítása társ albérlet titulus érdekében két fürdőszobával és két wc-vel ellátott. A bérlők által közösen eltöltendő idő helyszínéül pedig egy tágas, stílusos nappali áll rendelkezésre. a gépesített konyha is a közösen használandó területek közé tartozik, ami bútorozott, étkezővel ellátott. A hálóban kényelmes ágyat, íróasztalok és szekrények kerültek berendezésre. Az ingatlan személyes megtekintése előre egyeztetett időpontban történik, jelentkezés sorrendjében.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!