Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ó utca 37.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: tűzhely, turmix, kenyérpirító, mikró, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 6. kerületben egy 130 nm-es társ albérletben megüresedett egy 15 nm-es szoba, ami akár párok számára is tökéletes otthon lehet.

A szoba bútorozott állapotában, azonnal beköltözhető, amihez mindössze egy havi kaució és az első havi bérleti díj letétele szükséges. A 75.000 forintos bérleti összeg mellé egy megközelítőleges 27.000 forintos rezsi csatolódik. Mivel a lakás mérete elég nagy, így annak mind a négy hálószobája esetében lehetőség van a szobánként két fő beköltözésére. A kiadón kívül megtalálható három szobában jelenleg négyen laknak, akik fiatal, normál mindennapokat élő személyek.

Közöttük van egy pár, illetve két egyedül bérlő is, akik mindannyian kerületen belül dolgoznak, tanulnak. Mindegyikük esetében egy éves bérleti szerződések kötődtek, melyeknek kezdete az elmúlt hónap folyamán indult. A fürdőszoba, a konyha és a nappali, ami közös, melyek szintén teljesen berendezettek. Fürdőszobájában zuhanyzó és wc van, konyhája pedig nagyobb, konyha szigettel és konyhai gépekkel rendelkező. Nappalija külön helyiség, ami a konyha felől elérhető. A kiadó szoba 15 nm, ami íróasztalt, több, különböző megjelenésben megtalálható tárolót és nagyobb, kétszemélyes ágyat tartalmaz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!