Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ó utca 35.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak:2  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: klíma, tv, gázlap, sütő, mikró, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A belváros egyik szűk kis utcájában, otthonos, társasházi szoba kiadó!

A belváros legforgalmasabb környékén, annak mégis egy csöndes utcájában található a lakás, mely tágas 95 nm-én 3 szobának ad otthont. A három szobából kettő már foglalt,  melyben diáklányok laknak. Elsősorban hozzájuk hasonló diákok jelentkezését várjuk, de nem feltétel az iskolába járás. Korban is szeretnénk hozzájuk igazodni, hiszen azonos korúaknak könnyebb az együttélés, hamarabb jön az összhang. A lakás hiába fiatalokkal teli, az szépen tisztán tartott, a rendszeres használat ellenére is. Minden alapvető eszközt, bútort próbáltunk a  bérlők számára megadni, melyek a mindennapjaikhoz szükségesek és amik egy lakásban elengedhetetlenek.

A szobák mindegyike szekrényt és ágyat tartalmaz, igény esetén asztal és szék is jár hozzá. Gondoltunk a különböző neműek együttélésének könnyítésére is, ezért kettő fürdőszobát alakítottunk ki. Mindkettő esetében csak zuhanyzóra volt szükség, amik mellett közvetlen a wc-k  is helyet kaptak. A konyhája is otthonos, benne 4 fős étkező, kanapé és TV is megtalálható. Az egész ingatlan klimatizált, a mostani időjárási viszonyok kellemesebbé tételének érdekében.

Az előnye viszont nem csak a beltér, hanem az elhelyezkedése is, hiszen pár utcára busz és villamos is rendelkezésre áll, a szabadidő eltöltésére pedig Színház, mozi, bisztró, pizzéria, kávéház, étterem, italbolt, Opera és az elengedhetetlen élelmiszerboltok is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!