Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nyírpalotai út 38.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja:31. 000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 0  fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12nmGépek: sütő, főzőlap,  mikró, hűtő, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpalotán erkélyes lakás szobája kiadó

Budapesten, a XV. kerületen belül található ez a modern stílusú lakás.

Az ingatlan egy szellős lakótelepen fekszik, ahol a Fő tér, Páskomliget utca 1 perc gyalog. A közelben megtalálható a Pólus, aminek köszönhetően a Tesco, benzinkutak, McDonalds, KFC, Asia Center is. A Szentmihályi úton keresztük az M3 bevezető szakasza is megközelíthető, ahonnan a város körgyűrűje segít a gyorsabb közlekedésben.

Az ingatlan egy 3 szobás, 103nm alapterületű lakás, ami egy gyönyörűen felújított konyhával, fürdőszobával és erkéllyel áll a lakók rendelkezésére, a hálókon kívül. A hálószobák zárható helyiségek, melyek 12nm alapterülettel rendelkeznek. Mindegyikben vagy ágy, szekrény, kisszekrény, így csak, ha valaki szeretné ezt bővíteni kell bútorral foglalkoznia a költözés során.

A fürdőszobában kád, mosdó, mosógép található, amik elhelyezésének ellenére elég tágas tér maradt ezek használata céljából.

A konyha, (ahonnan a nagy, 18nm-es közös terasz is nyílik, melyen műfű van és kerti bútor fellelhető), gépesített, ahol a sütő, főzőlap, mikró, hűtő, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító áll a lakók rendelkezésére.

Mivel az ingatlan nemrég esett át egy teljes felújításon, a kiadó szoba előző lakója már ezek előtt kiköltözött, ezért az új bérlő egy, már több hónapja üres szobába költözhet be.

A bérlőtársak 25 és egy 31 éves fiatalemberek, akik a bevárosban dolgoznak, emellett pedig példaértékű ahogy a lakás tisztaságáról és épségéről gondoskodnak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!