Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nyírpalota út 28.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: hajszárító, főzőlap, mikró, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest Újpalotai részén, saját erkélyes szoba kiadó.

A kerületen belül található főtérrel szemben megépült 10 emeletes paneltömb 4. emeletén megtalálható 65 nm-es albérletben az egyik majdnem 20 nm-es háló megüresedett. Ebbe keressük azt az akár két fő új lakót, aki/akik egy igényes berendezett, nemrégiben felújított szobát szeretne bérelni és egy kedves, tiszta lakótárssal szeretne élni.

A főtér közelsége remel látvány reggelente a saját erkélyről, de kisebb sétákra, pihenésre is célszerű. A környéken megtalálható kozmetika, pizzéria, CBA Príma, kínai étterem, kávézó, orvosi rendelő, drogéria, fagyizó, illetve otp és k&h bank. Pont az épület előtt villamosok és buszok is járnak, amelyek megléte az ingatlanon belül semmiféle zajt nem okoznak, viszont segítségek abból a szempontból, hogy Pest külkerületeiből, a belvárosi részéhez rövid időn belül el lehessen jutni. A zuhanyzós fürdőszobában egy egyedi megjelenésű wc és mosdó is megtalálható.

A konyhában étkező, konyhai kis és nagygépek egyaránt megtalálhatóak. A háló egy egyedi, szakemberek által megtervezett designos szoba, ahova saját bútor már nem hozható, de a jelenlegiek tetszés szerint mozgathatók. Ebbe tartozik ágy, szekrény és apróbb dekor holmik. Amennyiben hirdetésünk felkeltett érdeklődését, kérjük jelentkezzen a megadott elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!