Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nyest utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: TV, gázlap, mikró, mosogatógép, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: VanÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepel szigeten, bútorozott szoba kiadó!

Csepel erdősor és Csepel belváros határánál húzódó Nyest utcában megtalálható kétlakásos családi ház egyik albérletként üzemelő lakásának szobája megüresedett. Az ingatlan 13 évvel ezelőtt teljesen újjáépült, amikor is két, egymástól teljesen független, külön bejáratos lakás lett kialakítva. Az utcafront felőli ingatlan működik albérletként, aminek szobái külön kerülnek kiadó sorba. Mivel a 60 nm-es lakásban csak két szoba van, így csak a jelenleg is ott élő, 30 éves nővel kell megosztani a konyhát és nappalit.

A kényelmesebb mindennapok érdekében mind a két hálószobához saját fürdőszobát építettünk, így igazából a reggeli készülődést, illetve az esti tisztálkodást egymástól független tudják intézni az ott élők. Ennek ellenére a jelenlegi lakóra való tekintettel, elsősorban mégis hozzá hasonlóan egy fő bérlőt várunk sok szeretettel. Az új lakónak csak személyes dolgait kell a költözés során magával hoznia, hiszen ingatlanon belül minden helyiség berendezett, aminek köszönhetően az azonnali és a mindennapi használatra kész.

A szobák esetében ez ágyat, szekrényt, komódot jelent, a konyháéban pedig energiatakarékos nagygépeket és apróbb elektronikákat és eszközöket. Utcán belül ez az egyetlen bérlemény, és Csepelen belül is ritka, hogy ilyen áron, ilyen feltételekkel lehet családi házi szobát bérelni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!