Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nyeremény utca 21.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány, 3 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: Sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 17. kerületében a Pesti út szomszédságában kétlakásos családi ház egyik szobája megüresedett.

A szoba alapterülete 10 nm, mely 1 Fő részére kiadó. Teljesen berendezett, jövő hónaptól költözhető. Az ingatlan 4 szobás, a többi hálóban jelenleg 3 fiú lakik, de az ő szerződéseik is jövő hónapig szólnak. Az egyik közülük biztos, hogy marad, ő hosszabbított, a másik 2 szobára már új bérlők jelentkeztek. A hirdetésben taglalt háló, szekrényt, asztalt, ágyat tartalmaz. Falai fehérek, a következő bérlő beköltözése előtt újra lesznek kenve. Padlózata kő, igény esetén szőnyeg letehető.

Az albérlet összesen 110 nm, aminek konyháján és fürdőszobáján kell osztozni a szoba bérlőknek. Fürdőszobája zuhanyt tartalmaz, a wc-vel közös helyiség. A konyha pedig gépesített, egyedileg kialakított konyhabútoros, melyhez étkező pultot is csináltattunk. A másik lakás, az emeleti szinten található, hasonló négyzetméterrel, szoba számmal rendelkezik. Ott is szobabérlők laknak, viszont ott újonnan beköltözők. Az ingatlan kertjét az összes bérlő használhatja, a könnyebb használat érdekében, kerti bútort helyeztünk el.

Az ingatlantól nem messze lidl, aldi, pékség, gyorsétkezdék és a buszmegálló is mindössze 3 perc séta távolságra található. A szoba bérléséhez szükséges 1 havi bérleti díj és 1 havi kaució letétele.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!