Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nyáry Pál utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: főzőlap, mikró, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A pesti rakparttól nem messze, a Nyáry Pál utcában kiadó egy 8 nm-es háló.

A Főváros belvárosi részén, egy nagyon jó elosztással rendelkező albérleti lakásban, üresedett meg ez a gyönyörű, frissen festett háló. A Ferenciek terétől és a rakparttól körülbelül ugyanolyan távolságra található az ingatlan, aminek köszönhetően a belvároson belüli közlekedés dinamikus elérést biztosít. A belvárosról nem nagyon kell taglalnom, hogy az egyik legnagyobb előnye, a környéken található üzletek gyors elérése.

Az albérlet utcája egy szűk, gyér forgalommal bíró, régi stílusú utca ahol végig csak pár emeletes társasházak találhatóak. Van köztük közös udvaros, de van köztük lépcsőházas is, ami közöl az albérlet a második csoportba tartozik. A lépcsőházban lift nincs, de a megjelenés és tisztán tartottság kellemesebbé teszi használhatóságát. Erre sem kell sok időt szánni, hiszen az albérlet az épület első emeletén fekszik. A belvárosi lakásoktól megszokottan a belmagasság 3 m feletti, aminek téli időszakos fűtéséről gázcirkó gondoskodik. Nemcsak a belmagasság, hanem a szobák száma is magas, hiszen összesen 4 hálóval rendelkezik.

Ezek közül háromban már laknak, az ingatlantól három utcára található az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói. Mindegyikük bútorozva bérli a szobát, ahogy azt a következő bérlőnek is kell. Abban ágy, szekrény áll rendelkezésre.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!