Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Német utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15  nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő, mosogatógép, TV, klíma
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

VIII. kerületben igényesen berendezett szoba kiadó, akár párok számára is!

A belvárostól nem messze, az egyik körgyűrű mellett, egy első emeleti lakás szobája kiadó. Az ingatlan 2 hálós, amihez egy közös fürdő, mellékhelyiség és konyha is tartozik. Minden helyiség berendezett, bútorozott, ahová elengedhetetlen, gépeket is elhelyeztünk.

A már pár hete ott élő fiatal, 26 éves Biankával kell osztozni az ingatlanon, amibe perzse a saját hálószobák nem tartoznak bele. Mindkét háló 15 nm, így a lakás össz 55 nm-éből 25 nm-en találhatóak a közös területek. A nappali, ami világos és az étkezővel egy légtér csak egy karnyújtásnyira van a gépesített konyhától. A konyha pici, inkább főzőfülkének mondanám, amit kompenzál a nappali tágas tere. A fürdőszobában zuhanyzó van, ami mellett a mosdó és a wc is megtalálható. A szobákban beépített szekrények, teljesen a járólaptól a mennyezetig érnek. Ezen kívül kényelmes ágy és 2 db éjjeliszekrény is megtalálható mindegyikben. A szobát már nem lakják, így a beköltözés pár nap alatt megoldható.

A 8. kerületnek a körút felőli részén található az albérlet utcája, ahonnan egy nem számottevő időtartamú sétával a Rákóczi téri metrómegálló megtalálható. Közelben bolt, patika, éttermek, bárok, bankok találhatóak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!