Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nemes utca 109.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja:19. 000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 2  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő,  mikró, vízforraló, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

  1. kerületben szoba kiadó

Budapest Alacskai úti lakótelepén található ez a tömb, aminek a 8. emeletén helyezkedik el, ez a csodásan felújított lakás.

Az ingatlan egy igazi csöndes környezetű, barátságos emberekkel megtelt, biztonságos környéken helyezkedik el, ahol a parkolás ingyenes, ráadásul a 8. emeleti fekvésének köszönhetően a lakás igen csöndes, mégis meleg, tágas terekkel rendelkező kis albérlet.

Összességében 75m2, amiben 3 szoba található, melyekből kettőt már bérel két fiatal hölgy, akik a Helsinki úton található gyárban alkalmazottként dolgoznak. Mivel ők már több éve élnek ebben a lakásban, köztük kialakult egy nagyon jó közösségi hangulat, ami jelenleg is uralja a lakás légkörét. Humorosak, kedvesek, segítőkészek, megbízhatóak és rendkívül példaértékű, ahogy az ingatlan tisztaságáról gondoskodnak.

Hozzájuk hasonló egy fő bérlőnket keressük, aki kiveszi az otthoni teendőkből a részét, tud közösségben élni és ha van is, nem szeretné káros szenvedélyeit a lakásban gyakorolni!

Az ingatlan bútorozott, gépesített. A közös területek a fürdő, wc, konyha. A fürdőszobában fürdőkád van, illetve dupla mosdókagyló. A konyha tágas, asztalos által készített bútorral beendezett, illetve minden, a konyhába elengedhetetlen elektronikai eszközzel ellátott, mint például: sütő, főzőlap, hűtő,  mikró, vízforraló, kenyérpirító.

A kiadó hálószoba az egyetlen helyisége a lakásnak, amelyhez saját erkély is tartozik, ami a 13nm alapterületű szobán felül is még, úgy 3 plusz nm. A szoba azonnal költözhető, a bútorok, mint az ágy, szekrény, asztal továbbra is a bérlők rendelkezésére áll.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!