Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Násznagy utca 81.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20nmGépek: rezsó, hűtő, mosogatógép, mikró, hajszárító
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön szoba kiadó

Budapest XIII. kerületében, a Gyöngyösi utca és a Rákospalotai út között elhelyezkedő Násznagy utcában fekvő 2 szobás házunkba keressük azt a megbízható, kiegyensúlyozott bérlőnket, aki tud közösségben élni és hosszútávú albérlő szeretne lenni ebben a csodás ingatlanban.

A társbérlő, egy 25 éves fiatalember, aki a Váci úton dolgozik, mint vagyonőr. Beosztásának és plusz munkáinak eleget téve, nem sok időt tölt otthon, amit pedig igen, azt is alvással leginkább.

Kikapcsolódásban segítséget a közeli Duna Pláza, Cziffra György park, József Attila tér és a Gyermek tér nyújt, amik ha a környékbeli utcákon sétálás nem kielégítő pihentetés, akkor ezek többszöri látogatása biztosan.

A ház közös udvarral rendelkezik, ahogy az ingatlanon belül a hálók kivételével minden helyiség is megosztott. Összesen 70nm alapterületén ezek alatt a zuhanyzós, wc-s fürdőszoba és a gépesített, rezsó, hűtő, mosogatógép, mikró tárgyakat tartalmazó konyha közösen használandó.

A hálók amik kivételek, ezekben ágy, éjjeliszekrény, szekrény bútorok kerültek elhelyezésre, amik nemrégiben lettek vásárolva.

Az ingatlan világos, ablakai nagyok, állapota felújított.

A kert gondozása nem a bérlők feladata, de a házon belüli mindennapos teendők, az ingatlan belső értékeinek épsége, az ő dolguk.

A szobát minimum 6 hónapos szerződéssel lehet bérelni, de azt akár azonnal, mivel már több, mint két hete üres a helyiség.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!