Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nagyvárad utca 18.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:3  fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.17  nmGépek: mosógép, mikró, TV,  sütő, gázlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

III. kerületben gyönyörűen berendezett háló kiadó. A 3. kerület a Római fürdő részén ritka alkalomnak minősül, hogy társ albérleti szoba bérlésére van lehetőség. Ezeket rend szerint gyorsan elkapkodják, hiszen a fővárosban ritka, hogy a Dunához közel ennyi kikapcsolódásra alkalmas helyszínnel rendelkező környéken egy szoba több, mint egy hétnél tovább marad üresen. A fiatalok nagyon szeretik ezt a közeget, hiszen a hétköznapokat is nagyban megkönnyíti a tömegközlekedési eszközök közeli megállói és az azokon áthaladó rendszeres járatok megléte.

Az ingatlan környékén is sok hangulatos kávézó, étterem található, illetve fogászat, patika, kifőzde, büfék, ruhabolt, közért, hentes, zöldséges, szolárium, fitness terem kaptak helyet. Ah ingatlan két lakást rejt magában melynek a földszintjén terül el ez a majd 130 nm-es albérlet. A társ albérlet azt foglalja magában, hogy minden hálószobát külön szerződéssel bocsátunk bérlésre. Ennek a bérleménynek az esetében 4 ilyen szoba van, amelyeket fiúk, lányok vegyesen laknak. A 4. hálóba akár párok is be tudnak költözni, hiszen a lakásban az a legnagyobb.

Ebbe kényelmesen elfért egy ágy, asztal és szekrény is, melyek modern, letisztult stílusúak. A nappaliját az étkezővel kötöttük egybe, ami kisebb összejövetelekre is alkalmas hely. További kérdésekre szívesen válaszolok, telefonos megkeresések alkalmával.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!