Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Nagysándor József utca 176.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: gázlap, sütő, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest XX. kerületében, 15 négyzetméteres szobája várja új bérlőjét. A Nagykőrösi utat átszelő Hunyadi utca folytatása az albérlet utcája, ahol a forgalom gyér, a lakók jó közösséget alkotnak. A fővárostól megszokott zajos jelző, nem illik erre a környékre, hiszen az utcába lépve inkább, egy kisváros hangulata üti fel fejét.

A Nagykőrösi úton és az ingatlan Nagy Sándor József utcáján egyaránt járnak a menetrend szerinti buszok, melynek teljes hosszán végighaladva a Helsinki úttól egészen a Ferihegyi repülőtérre vezető útig lehet eljutni. A Nagykőrösi úton haladva a Könyves Kálmán útra lehet gyorsan eljutni, mely mind a közlekedés, mind a kikapcsolódás, munkalehetőség szempontjából központi helynek minősül.

Itt már villamosok, buszok is rendszeresen járnak, melyekkel Budától Pest távolabbi kerületeiig mindent be lehet járni. Az épület egy több lakásos családi ház, melynek a középső, első emeleti szintjén alakítottuk ki  a lakást, mint külön lakást, ennek alapterülete 85 nm, melyben 3 különálló hálószoba, illetve a közös területek: konyha, zuhanyzós fürdő, mellékhelyiség lettek kialakítva. Berendezését tekintve a rendszeres használatra azonnal alkalmas eszközökkel berendezett, konyhája gépesített, nagy mozgástérrel rendelkező.

A hálókba is csak alapvető bútorokat tettünk, ágyat, illetve szekrényt. A kiadó szoba 15 nm, mely szerződéskötést követően azonnal birtokba vehető. A következő hónapokba a jelenleg ott élő két hölgy is elköltözik munkahely váltás okkal, így a jövőben azok is kiadóvá válnak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!